Brøndby Stadion

Brøndby Stadion

Brøndby Stadion

Udgangspunkt/originalfoto

Som brøndbyfan har Jeg altid gerne ville lave et fedt billede af Brøndby Stadion, og det kræver jo at man har et udgangspunkt, så jeg tog en række snapshots med mobiltelefonen og endte med at udvælge billedet til venstre som det bedst egnede til formålet. (klik på billedet for at se det i stor størrelse!)

Lysende natskyer

Ny himmel

Jeg vidste fra starten at jeg ville erstatte himlen på billedet, og et par dage efter min “fototur” til Brøndby Stadion, var jeg til koncert i Ishøj og da jeg kom ud på busholdepladsen så himlen ud som vist til venstre. Perfekt til en ny dramatisk himmel på mit foto. (klik på billedet for at se det i stor størrelse!)

Så var det bare masser af hårdt arbejde i mine fore­trukne redigeringsprogrammer; Lightroom Classic, Photoshop, Paintshop ProAAffiliate link og Luminar AI.
Og voila! (klik på billedet for at se det i stor størrelse!)

Brøndby Stadion

Det færdige resultat

Brøndby Stadion (ophængt)

Jeg fik printet billedet som aluminiumstryk i størrelsen 90×30 cm. (I den forbindelse kan jeg anbefale Optimalprint som leverer hurtigt), og det hænger nu i min fars nye lejlighed og pynter over sofaen. (klik på billederne for at se dem i stor størrelse!)

Brøndby Stadion (ophængt)

Skriv et svar

Close Menu