Fotoglæden er tilbage

Fotoglæden er tilbage

Fotoglæde er (i hvert fald for mit vedkommende) noget som kommer og går. Den vender som regel tilbage med fornyet styrke når jeg får nyt udstyr at lege med, eller nye redigeringsmuligheder i form af programmer eller programopdateringer.

Det som har bragt glæden tilbage denne gang, er både udstyrs- og software-baseret. For det første har jeg anskaffet mig en ny mobiltelefon som i mine øjne har et helt fantastisk indbygget kamera.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Ikke bare har den et fantastisk kamera (som faktisk er bedre end mit almindelige Canon kamera), den er også altid lige ved hånden. Jeg behøver ikke at planlægge i forvejen og huske at få mit kamera med.

Luminar AI

For det andet har jeg investeret i billedbehandlingsprogrammet Luminar AI. Det giver mig en masse muligheder jeg ikke havde før (i hvert fald ikke lige så nemt).

Bl.a. “Sky replacement” og en masse “One-click”-justeringsmuligheder. Det kommer ikke til at erstatte nogen af mine andre redigeringsprogrammer, men det er godt nok et dejligt supplement til Lightroom Classic, Photoshop og Paintshop ProAAffiliate link.

Skriv et svar

Close Menu